Thursday, December 17, 2015

Shahrol Shiro Bakal Buat Pendedahan Mengejut Kepada Peminat

KUALA LUMPUR: Memiliki teman hidup secara sah merupakan fitrah dan impian  bagi setiap manusia yang normal bagi meneruskan kelangsungan hidup yang juga dituntut oleh agama Islam.

Begitu juga bagi pelawak dan penyampai radio Era Fm, Shahrol (Shiro) merancang untuk menamatkan zaman dudanya pada tahun depan.

Bagaimanapun, Shahrol atau nama sebenarnya Shahrol Azizi Azmi, 31, belum bersedia mendedahkan identiti wanita tersebut kepada umum.


"Insya-Allah, perancangan untuk berkahwin kalau tiada aral melintang pada tahun depan. Saya mungkin akan terus kahwin dan tiada majlis bertunang.

"Saya mengenali wanita tersebut sudah dua tahun dan kalau sampai masanya saya akan beritahu kepada umum," ujarnya kepada mStar Online.

Shahrol ditemui pada sidang media Anugerah Meletop Era 2016 (AME 2016) yang diadakan di Restoran Live House, di sini, pada Selasa.

Ditanya mengapa mengambil masa lama untuk berumah tangga semula, Shahrol berkata, dia masih trauma dengan kegagalan rumah tangga lalu.

"Bukan senang menjalani kehidupan berumah tangga, secara jujurnya saya masih trauma dan berasa takut untuk melaluinya sekali lagi.

"Kalau boleh biarlah kali ini sampai ke akhir hayat," ujarnya.

Sementara itu, Shahrol berkata, hubungannya dengan bekas isteri berakhir kira-kira lapan tahun lalu iaitu selepas tiga tahun mereka mendirikan rumah tangga.

Mereka dikurniakan anak lelaki Muhd Adam Danish, berusia tujuh tahun.

Bagaimanapun, katanya, hubungan dengan bekas isteri masih baik.

"Saya dengan bekas isteri masih baik dan saya juga sering bertemu anak saya kerana buat masa ini penjagaan anak saya serahkan pada bekas isteri.

"Dia pun belum kahwin lagi, Insya-Allah dia pun akan berkahwin dalam masa terdekat, ujarnya.

Kita harapkan semoga Shahrol shiro akan menamatkan zaman bujangnya tak lama lagi dan meneruskan impian membina mahligai yang baru.  Semoga kekal
bahagia hingga ke Jannah

LIHAT ARTIKEL MENARIK

>     Azwan Kombos Luah Pendirian Tentang Nad Zainal

>     Kamal Adli Luah Status Terkini Dengan Emma Maelbong

>    Anzalna Nasir Umum Tarikh Pernikahan

Shahrol Shiro Bakal Buat Pendedahan Mengejut Kepada Peminat Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment