Friday, January 29, 2016

Shahrol Shiro Berkahwin Pada Mac 2016

Shahrol Shiro Bakal Berkahwin Pada Mac 2016. Inilah saat yang ditunggu-tunggu oleh pelawak dan penyampai radio Era FM iaitu Shahrol (Shiro) memberitahu bakal menamatkan zaman dudanya dengan ahli perniagaan pada Mac depan di kediaman wanita itu di Johor Baru.

Shahrol atau nama sebenarnya Shahrol Azizi Azmi, 31, berkata, majlis pernikahan tersebut akan dihadiri keluarga serta orang kampung yang banyak menyokong kerjayanya.


"Insya-Allah majlis itu akan diadakan Mac ini, namun saya akan beritahu tarikh sebenarnya secara eksklusif menerusi radio Era FM dalam masa terdekat.

"Ia akan diadakan secara sederhana yang bakal dihadiri keluarga terdekat. Di kesempatan itu juga saya akan menjemput peminat-peminat saya di sana yang banyak menyokong kerjaya saya selama ini," ujarnya kepada mStar Online, ketika dihubungi di sini, Jumaat.

Shahrol berkata demikian ketika diminta mengulas tentang khabar angin bakal mendirikan rumah tangga dalam masa terdekat ini di Johor Baru.Bagaimanapun, Shahrol berkata, dia belum bersedia mendedahkan identiti bakal isterinya.

"Insya-Allah nanti saya dedahkan sekali siapa bakal isteri saya itu, dia orang Johor juga, senang cari orang Johor boleh balik kampung sama-sama.

"Setakat ini, apa yang saya boleh saya katakan, dia wanita yang menepati ciri-ciri wanita idaman saya. Buat masa ini dia bekerja dan ada bisnes di sana," katanya.

Tambah Shahrol, dia kini sibuk membuat beberapa persiapan termasuk menghadiri kursus kahwin.

Dia turut bersyukur, majlis perkahwinan tersebut menerima beberapa tajaan.

"Sekarang sedang sibuk buat persiapan, nasib baik ada keluarga yang bantu apa yang patut. Saya juga belum pergi kursus kahwin, walaupun saya pernah berkahwin tapi di Johor perlu hadir kursus kahwin sekali lagi jika mahu berkahwin semula," ujarnya.

Shahrol pernah berkahwin pada tahun 2008, namun berpisah selepas tiga tahun mendirikan rumah tangga.

Mereka dikurniakan anak lelaki Muhd Adam Danish, berusia lapan tahun.

Semoga majlis perkahwinan Shahrol Shiro pada mac depan berjalan lancar serta berlangsung meriah mengikut masa yang telah ditetapkan tanpa ada sebarang masalah atau kontroversi yang boleh merencatkan majlis perkahwinan tersebut.

ARTIKEL BERKAITAN

>    10 Perkahwianan Selebriti Paling Mencuri Tumpuan Sepanjang Tahun 2015
>    Shahiezy Sam Dedah Kenapa Dia Terpaksa Pilih Syatilla Melvin

Shahrol Shiro Berkahwin Pada Mac 2016 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment