Sunday, February 07, 2016

(12 Gambar) Gambar Pre-Wedding Shahrol Shiro Dapat Liputan Meluas

Pernikahan selebriti merupakan sesuatu yang sangat istimewa. bermula dengan percintaan mereka hinggalah membawa ke majlis merisik, peminangan, berinai, akad nikah dan  resepsi semuanya menjadi perbualan hangat dikalangan peminat tanahair. 

Sebelum ini, kecoh apabila ada desas desus mengatakan bahawa Sharol bakal menamatkan zaman dudanya dengan seorang gadis pilihan hati dari Kluang. Malah, berita ini telah diumumkan secara eksklusif ketika program SATE di Era fm.


Malah, Wajah Bakal Isteri Sharol Didedahkan! Namun,beberapa hari lepas Sharol telah mengadakan sesi pre wedding dengan pasangannya, Nor Farhanah Syamimi. Acara pre wedding ini telah diadakan di restoran milik Dato Fadzley iaitu Suka Sucre Bistro dan gambar pre wedding mereka diambil oleh fotografi Nabil Nadir.

Jom kita lihat aksi manja mereka ketika sesi pre wedding ini.
Mereka akan disatukan dalam majlis pernikahan pada 18 Mac nanti. Apapun, semoga dengan perkahwinan Sharol yang kedua ini dapat mengisi kekosongan selama lima tahun ini.


RELATED POST

> Shahrol Shiro Akan Berkahwin Pada Mac 2016
> Shahrol Shiro Buat Pendedahan Mengejut Kepada Peminat(12 Gambar) Gambar Pre-Wedding Shahrol Shiro Dapat Liputan Meluas Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment