Thursday, February 11, 2016

Gambar Majlis Sambutan Hari Lahir Neelofa Yang Sensasi

Pelakon Dan pengacara yang sedang meletop dan hangat ketika ini Neelofa sering menjadi perhatian umum dek kerana populariti dan kejelitaannya.

Pelakon dan juga pengacara popular tersebut yang sebelum ini dilanda kontroversi apabila dikatakan Neelofa Punca Rakan Artis Bermasam Muka Terbongkar. Bahkan, gara-gara isu tersebut telah menyebabkan Peminat Bertelagah Kerana Neelofa


Siapa sedar yang kini Neelofa sudah memasuki usia 27 tahun. Dalam usia ini, Neelofa Digelar Jutawan Muda, Inilah Komen Mengejutkan Neelofa Bikin Orang Tercengang!


    “Kejayaan yang orang perkatakan itu adalah hasil titik peluh saya dan keluarga. Ia tidak akan berlaku sekiranya saya tampil berseorangan tanpa sokongan dan kerjasama keluarga terutamanya ibu dan ayah saya.”

    “Saya bersyukur kerana kepercayaan yang saya peroleh ini akhirnya membuahkan hasil.”

    “Saya mahu perniagaan ini berjalan dalam jangka masa yang lama dan bukannya sementara. Jadi fokus saya lebih kepada bagaimana mahu kekal dan mengembangkan lagi perniagaan ini berbanding memikirkan apa yang diperkatakan orang lain kepada diri saya.”


Semalam Neelofa serta rakan-rakan terdekat telah mengadakan majlis sambutan hari jadi yang ke-27 yang sangat meriah dan mewah. Jom kita lihat gambar sekitar majlis sambutan hari jadi Neelofa.

Wah sangat meriah disambut pula dengan rakan tersekat. Tambahan pula kek hari jadi Neelofa yang sangat ‘glamour’ ini berharga RM6,000. Selamat menyambut ulang tahun Neelofa, semoga cepat-cepat temui jodoh yang sesuai.

Walaupun bermacam gosip dan spekulasi telah melanda dirinya namun dia tetap tenang dan tidak mudah melatah berhadapan dengan isu tersebut.

Kita harapkan semoga pelakon yang berasal dari Pasir Mas Kelantan tetap tenang dan matang dalam menghadapi segala bentuk kontroversi yang sering menerjah kehidupannya.

Disini OM ingin kongsikan beberapa keping foto menarik majlis Sambutan Hari Lahir Neloofa:
LAGI ARTIKEL MENARIK

Belum Sempat Rasa Sentuhan Air Tangan Isteri Semenjak Kahwin : Mila Jirin
>  Ziana Zain Terpaksa Dapatkan Rawatan Di Hospital Gara-gara hilang Suara
>  Shaheizy Sam Pengsan Dimajlis Penikahannya
>  Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Telah Selamat Diijabkabulkan
>  Atu Zero Telah Selamat Melangsungkan pernikahan dengan Shafeeqa
>  (Gambar) Majlis Pertunangan SAMTILLA berlangsung Meriah
>  Majlis Pre-Wedding Shahrol Shiro Jadi Tumpuan Peminat


Gambar Majlis Sambutan Hari Lahir Neelofa Yang Sensasi Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment