Thursday, March 10, 2016

Uqasha Senrose Bertindakbalas Terhadap Pengikut Yang Biadap,

Pelakon Cantik Manis Uqasha Senrose sentiasa menjadi tatapan umum, terutama bila melibatkan isu-isu kontroversi yang sering melanda perjalanan hidupnya.

Terbaru, Uqasha menyatakan bahawa dia kini menyekat akses pengikut di akaun laman sosial miliknya yang biadap kerana tidak mahu terus terjerumus dalam lembah kritikan tidak membina dan negatif.


Benda sudah berlalu, jadi biarlah ia pergi. Cerita lama. Sebagai manusia biasa, saya sendiri tak dapat lari daripada berbuat salah. Belum habis cerita baharu, ada pula yang timbulkan cerita lama”

“Mentaliti sesetangah orang kita terlalu melihat yagn negatif hingga benda yang baik dilupakan. Bukan bermaksud saya tak boleh terima teguran. Tetapi, jalau nak menegur sekalipun, biarlah berhemah,” jelasnya.

Mengakui dirinya juga hanyalah manusia biasa, Uqasha menjelaskan apa yang dilakukannya itu adalah untuk dirinya sendiri selain mahu mengelakkan dirinya terkesan dengan perkara negatif.

“Jangan cakap ikut sedap mulut saja. Kenapa perlu saya ‘simpan’ orang yang tegur keterlaluan. Jadi leboh baik saya sekat akses mereka di alamn sosial daripada terus merosakkan mood diri sendiri,” katanya.
Semoga Uqasha Terus tabah menjalani kehidupan sebagai seorang 'Public Figure' yang setiap masa akan sentiasa menjadi tatapan masyarakat tanpa mengira dimana saja dia berada.


LAGI ARTIKEL MENARIK

> Punca sebenar kekotoran telinga dan cara mengatasinya terjawab !!

Fara Fauzana Kini Sudah Berteman
Lihat Foto Keadaan Panggung Wayang Porno Yang Kotor Dan Jijik
Punca Sebenar Anak Fauzi Nawawi Menjuarai Mentor Milenia
Mengapa Ayat "cia cia cia" tiba-tiba jadi Trending Di Laman Sosial
Foto Pernikahan Iqram Dinzly Tersebar
Kisah Keluarga Melayu Dan Cina Di IKEA jadi Tumpuan Umum !!
Lihat Gambar Terkini Penyanyi TEGAR benar-benar mengejutkan!!
Penampilan Terkini Waheeda Telah Mencuri Tumpuan

Uqasha Senrose Bertindakbalas Terhadap Pengikut Yang Biadap, Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment