Wednesday, April 20, 2016

Gambar Kereta Mewah Safiq Rahim Jadi Viral Dilaman Sosial

Pasukan JDT merupakan antara pasukan bolasepak yang paling mantap dan mewah di Malaysia. Rata-rata pemain JDT merupakan pemain kebangsaan yang menerima gaji yang tinggi di Malaysia mengatasi gaji pemain-pemain di negeri lain.

Kejayaan itu adalah hasil usaha pemain dan pengurusan mantap pasukan JDT yang diterajui oleh Tengku Mahkota Johor sendiri iaitu Tungku Ismai.Pemain bola sepak Malaysia dan juga Johor Darul Takzim iaitu Shafiq Rahim kini telah membeli sebuah kereta mewah yang amat rare di Malaysia.

Kereta itu ialah Ford Mustang yang harganya mencecah RM300 ribu ke atas. Memang mantap! Gambar kereta baru Shafiq Rahim itu dimuatnaik di laman sosial rasmi JDT dengan kapsyen yang amat win.


Ini kapsyennya:

Pasukan JDT merupakan antara pasukan bolasepak yang paling mantap dan mewah di Malaysia. Rata-rata pemain JDT merupakan pemain kebangsaan yang menerima gaji yang tinggi di Malaysia mengatasi gaji pemain-pemain di negeri lain.

Kejayaan itu adalah hasil usaha pemain dan pengurusan mantap pasukan JDT yang diterajui oleh Tengku Mahkota Johor sendiri iaitu Tungku Ismai.

Mereka bangun setiap hari memikirkan untuk menulis perkara negatif tentang kami. Kami bangun setiap hari mengucapkan syukur kepada Allah dan hidup berjaya.

Gaya hidup JDT. Keluarga JDT.
(Safiq Rahim dan kereta terbarunya Ford Mustang)


Woaahhh kalau pasal kereta, mesti mata aku laju jer nak tengok lama – lama. Dahlah sporty huii mahal pulak tak mampu nak beli dapat tengok pun jadik. Terkedu aku bila tengok koleksi gambar kereta Datuk Lee Chong Wei. Perghhhh terbaik dari ladang!

Dato Lee Chong Wei baru-baru ini membeli sebuah kereta sport mewah baru iaitu Ferrari F430 berwarna putih. Ferrari F430 ini dikuasakan oleh enjin V8 4.3L dan mempunyai kuasa kuda melebihi 480.


Dato Lee Chong Wei yang berusia 29 tahun turut memiliki sebuah kereta sport Nissan GT-R R35 (dipercayai telah dijual untuk membeli Ferrari F430), BMW X6 Coupe dan Proton Inspira 2.0 yang merupakan hadiah dari pengeluar kereta untuk memberi penghormatan kepada pencapaian beliau.


ARTIKEL MENARIK


Keajaiban berlaku bila Pengemis Ini Dihalau Ketika Di Restoran Mahal
Inilah Tanda-Tanda Malaikat Maut Memberitahu Ajal Kita Akan Tiba
Seorang Ibu Terima Berita Kematian Anak Setelah 32 Tahun Tidak Bertemu
Dr Zakir Naik Telah Dituduh Kafirkan Nina Grace Oleh Seorang Ustaz

Gambar Kereta Mewah Safiq Rahim Jadi Viral Dilaman Sosial Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment