Thursday, May 19, 2016

Risikan Polis Dan Pengakuan Semua Suspek Kes Eno Sangat Menyayat Hati Dan Terlalu KejamBerita mengenai gadis yang mati secara kejam akibat dimasukkan batang cangkul ke dalam kemaluan baru-baru ini telah mendapat liputan menyeluruh dan mendapat kutukan masyarakat. Kekejaman itu terdedah apabila Hasil bedah siasat jenazah Eno Parinah (19) korban pemerkosaan dan pembunuhan, menunjukkan bahwa gagang cangkul sepanjang 65 centimeter yang ditusukkan ke kemaluan Eno Parinah tembus hingga merobek bagian hati dan paru-paru.

Difahamkan, akibat kejadian itu telah mengakibatkan mangsa mengalami kecederaan yang teruk di bahagian hati dan paru-paru yang turut terkoyak. Menurut ketua Polis, Krishna Murti lagi berdasarkan hasil bedah siasat mendapati, sewaktu batang cangkul itu ditusuk, mangsa masih dalam keadaan hidup namun sudah berada dalam keadaan nazak.

Enno juga tidak berdaya untuk melawan kerana dipegang oleh si pelaku. Meskipun Enno cuba menjerit dalam kesakitan namun jeritannya tidak diendahkan oleh suspek.

ARTIKEL TERKAIT: Hasil bedah siasat terhadap mayat Eno Sangat Mengejutkan dan Sadis

Akibat daripada tusukan batang cangkul tersebut, mangsa telah mengalami kecederaan yang teruk pada bahagian organ dalaman juga organ luarannya seperti:-

-Hati
-Paru paru
-Rongga dada
-Rahim
-Patah tulang pipi dan rahang kanan
-Patah leher
-Alat kemaluan koyak
-Lebam pada buah dada sebelah kiri dan kanan dengan bekas gigitan manusia
-Pipi kanan luka dan berlubang (Ditikam menggunakan sudu garpu)

Menurut laporan polis, ketiga suspek yang melakukan pembunuhan ini telah ditangkap dimana seorang darinya berusia 16 tahun manakala dua lagi berusia 24 tahun.

Ketiga-tiga suspek telah dibawa ke balai polis mapolda metro jaya pada 17.05.2016. Sementara itu, suspek juga terpaksa diasingkan bilik daripada banduan yang lain kerana mereka telah dipukul oleh banduan lain yang marah dengan perbuatan yang dilakukan oleh suspek.

Pengakuan dan motif suspek:

Rahmat, 16, mengaku merogol mangsa dan memasukkan batang cangkul, menendang batang cangkul tersebut sehingga menusuk ke dalam kemaluan mangsa. Sementara itu motif pembunuhan pula kerana mangsa selalu menolak untuk melakukan hubungan intim.

Arif, 24, mengaku mencangkul leher mangsa dan menggigit payudara sewaktu kemaluan mangsa ditusuk dengan batang cangkul. Manakala motif pembunuhan pula adalah kerana cintanya ditolak banyak kali oelh mangsa.

Imam Harpiadi, 24, mengaku mencakar wajah mangsa dengan menggunakan sudu dan garpu. Sementara itu, motif pembunuhan pula kerana suspek selalu diejek oleh mangsa yang memiliki wajah hodoh dan cintanya juga ditolak.

Ketua Polis Krishna Murti menyifatkan ketiga-tiga susupek yang melakukan pembunuhan ini menyukai mangsa namun cintanya telah ditolak.
“Berdasarkan bukti keterangan, ketiganya berusaha mendekati mangsa, tapi mangsa tidak mahu,” katanya.

LAGI ARTIKEL MENARIK

Pertunangan Zizan Razak Dan Ummi Nazeera Tersebar
Pelajar Bongkar Kisah Seram Bila Dia Diarah Ketempat Sunyi Oleh Cikgunya
15 Gambar Sporting Yang Tersangat Sweet Dari Aaisyah Dhiarana
Neelofa Balas Kritikan Netizen Dengan Tunjuk Bukti Yang Bajunya Tidak Nipis
Guru Meninggal Dunia Ketika Buat Sambutan Hari Guru

Risikan Polis Dan Pengakuan Semua Suspek Kes Eno Sangat Menyayat Hati Dan Terlalu Kejam Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment