Tuesday, June 28, 2016

Punca Sebenar Van Bawa Keranda Mayat Ke Bazaar Ramadhan Terjawab


Punca Sebenar Van Jenazah Bawa Keranda Ke Bazaar Ramadhan Terjawab. Apa Sebenarnya Yang Dibawa Oleh Van Ini Mengejutkan pengunjung bazaar ramadhan.

Pada bulan Ramadan yang mulia ini pasti semua tempat mempunyai Bazar Ramadan atau lebih dikenali sebagai PARAM yang menjual pelbagai jenis aneka juada untuk berbuka puasa.

Apabila kita berada di bazar tersebut kita dapat lihat pelbagai jenis perangai dan karenah manusia.

Namun Apa yang peliknya yang kami nak kongsikan di sini ialah terdapat satu tempat Bazar Ramadan yang meletakkan keranda mayat di pintu masuk bazar tersebut.

Seorang pengguna Facebook Nur Dhaminatulhuda memuat naik beberapa keping gambar yang terdapat sebuah van jenazah, keranda dan beberapa orang (mungkin AJK sebuah masjid).


Assalamualaikum..

Selamat pagi.. Ramadhan dah menghampiri penghujungnya.. sayu rasa hati..
Bagus la ahli masjid buat gini.. Sangat rare.. memang peringatan yang sangat mendalam.. sekali terpandang terus tersentap. Kerana diri belum lagi sempurna kearah ini. Akan terus cuba perbaiki diri dan istiqomah.
Apa perasaan anda tgh syok membeli tetiba terpandang ni. Mesti pelik dn terfikir jenazah pun singgah bazar jugak.

location : Bazar Ramadhan Selayang.

semoga dengan usaha murni beberapa AJK masjid ini dapat sama-sama kita bermuhasabah dan ambil sebagai peringatan terhadap diri kita…memang sangat TERBAIK kempen menutup aurat ini.Ditulis semula untuk disiarkan di myberitaviral.com

Sumber : Facebook Nur Dhaminatulhuda

Punca Sebenar Van Bawa Keranda Mayat Ke Bazaar Ramadhan Terjawab Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment