Wednesday, June 08, 2016

(VIDEO) Niat Untuk Berbuka Dengan Enak Tapi Juadah Berbuka Yang Dibeli Sangat Menggelikan !!Gempar apabila seorang pengirim telah berkongsi satu video berkenaan dengan juadah berbuka puasa yang telah dibeli di bazar ramadhan. Samada secara sedar ataupun tidak,Sebagai seorang penjual sepatutnya berhati-hati apabila menjual juadah berbuka untuk orang Islam berbuka puasa kerana ini adalah satu Ibadah.

Semoga moga insiden yang memalukan ini tidak berulang kerana ia boleh menjatuhkan maruah penjual itu sendiri. Mohon pihak berkuasa perlu adakan pemantauan terhadap peniaga yang tidak bertanggungjawab ini.

Berikut Luahan Mangsa Peniaga Bazar Ramadhan :


Assalamualaikum kawan2 fb semua..sebelum tu saya minta maaf andai video saya nie tidak menyenangkan mana2 pihak..motif viral saya pada video ni bukan nak jatuhkan peniaga melayu diluar sana cuma sekadar perkongsian pengalaman saya sebagai seorang pembeli maksud pembeli disini saya membeli dengan wang bukan saya ambil FOC..bila sebut pasal wang ni..saya sedikit terkilan dgn peniaga yang menjual juadah berbuka di bazar kawasan saya ni..kenapa saya terkilan??kawan2 semua boleh tgk sendiri video serta gambar yang sy kongsikan ni..saya xmau cakap lebih2 apa yg saya tau TOBAT LAHOM sy xkan beli di tempat tu lagi..

Lihat Video Ini Dan Anda Sendiri Nilaikan :
LAGI ARTIKEL MENARIK

(VIDEO) Niat Untuk Berbuka Dengan Enak Tapi Juadah Berbuka Yang Dibeli Sangat Menggelikan !! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment